Certificirana svetlobna terapija BIOPTRON

Preboj v medicini: sistem svetlobne terapije BIOPTRON
Sistem svetlobne terapije BIOPTRON je močna svetlobna terapevtska tehnologija, ki odraža visoko stopnjo predanosti v viziji. V zgodnjih 80. letih prejšnjega stoletja je skupina znanstvenikov odkrila pomembnost polikromatične svetlobe. Na osnovi te raziskave je bil razvit sistem svetlobne terapije BIOPTRON.

bioptron-plakat

 

Patentirana tehnologija sistema svetlobne terapije BIOPTRON lahko doseže klinične uspehe s konsistentnimi odličnimi rezultati pri preprečevanju in zdravljenju različnih medicinskih motenj. Visokokakovostna tehnologija, inovativna izdelava, preprosta uporaba in nobenih znanih negativnih stranskih učinkov. Svetlobna terapija BIOPTRON je pripomoček za uporabo v kliničnem in domačem okolju.

 

BIOPTRON AG je od leta 1988 vlagal v nadaljnje znanstvene raziskave in razvoj novih izdelkov, kar je bilo potrebno za dosego največje klinične učinkovitosti pri zdravljenju s svetlobno terapijo.
Sistem svetlobne terapije BIOPTRON tako temelji na več kot 20 letih izkušenj, uporabljajo pa ga zdravniki in medicinske sestre v bolnišnicah ter družine in posamezniki doma, vsi pa uživajo v koristih pozitivnih učinkov na človeško telo.

bioptron2

Naprave BIOPTRON so medicinske naprave, ki se uporabljajo v profesionalne namene v bolnišnicah, specialističnih ustanovah, wellness in športnih centrih kakor tudi doma. Sistem svetlobne terapije BIOPTRON je za vsakogar: širok obseg uporabe, preprostost uporabe, brez bolečin, kratek čas zdravljenja, brez znanih negativnih stranskih učinkov in izdelan v Švici!
Naprave BIOPTRON posedujejo inovativno tehnologijo in so izdelane tako, da so prijazne vsakemu uporabniku. Za vsako napravo so na voljo stojala, ki omogočajo priročno postavitev glede na potrebe vsakega posameznika. Tako je mogoče zlahka zdraviti vsak del telesa, uporabnik pa je del sproščenega, prijetnega zdravljenja. Vse tri naprave, ki se razlikujejo le v velikosti in izdelavi, imajo enake fizične svetlobne lastnosti ter imajo zato enak koristen učinek na človeški organizem.
Vse naprave za svetlobno terapijo BIOPTRON izdeluje BIOPTRON AG v Švici.
BIOPTRON AG je švicarsko podjetje, ki je postalo del skupine Zepter sredi 90. let prejšnjega stoletja. Odlični rezultati na področju svetlobne terapije izhajajo iz znanstvenih raziskav, izkušenj in strokovnega potenciala skupine Zepter. Ta odkritja so nenehno dopolnjevala proizvodnjo sistema za svetlobno terapijo BIOPTRON.