Kaj pomeni WuLiMedicine Metoda?

Wu Li je kitajska beseda, ki pomeni več stvari hkrati, najlažje pa jo prevedemo kot “vzorci organske energije”, “kozmični red”, “kvantna fizika”, “moja pot”, “razsvetljenje – združenje srca in uma”.

S tem najbolje opišemo, kaj tehnika WuLiMedicine pravzaprav je. Je skupek čisto naravnih tehnik, ki prebujajo naše naravne, organske potenciale in nas s tem “spravijo v red”, na “svojo pot”, na kateri smo uglašeni s sabo in s “kozmičnim redom” … kaj pa s tem naredimo, ja pa v naših rokah. Dejstvo je, da moramo najprej pognati korenine, nato zanetiti ogenj, na široko razpreti krila in se pustiti presenetiti.

torusfield

 

WLM Metoda je torej sistem znanja, ki zbuja VAŠE sposobnosti in naravno stanje SAMOSTOJNOSTI, SAMOZDRAVLJENJA, SAMOREGENERACIJE, SOČUTJA, ODGOVORNOSTI in RAZVOJA ZAVESTI. Brez poveličevanja – ker ni potrebno, ko spoznamo pravo naravo živosti. WLM Metoda vam ne daje izgovorov, ne izolira vas od sveta, ne dela namesto vas in ne ustvarja čudežev – tega ne potrebujete.

 

 

 

Potrebujete živ dokaz, da je to čisto naravno in da imate do tega pravico; zato tehnika tudi ne podpihuje nadutosti, občutka večvrednosti ali duhovne premoči. Znaki notranje rasti in razvoja so namreč spoštovanje, ponižna samozavest in sposobnost samorefleksije.

earth energy field EART-h - HEART

 

Brez tega naše srce ni lahkotno in um ne more biti miren. So pa to le stranski produkti uravnovešanja po preprostem zakonu – kakor znotraj, tako zunaj. Če ste v sebi iskreni in polni, bo tako tudi vaše okolje.

 Naše mikrookolje je enako makrookolju. Primerjajte zgornjo sliko s tole na desni. Poenostavljeno,a poanta je jasna – vsi se gibamo na valovih istih zakonov. Delujmo skupaj in za vse bo bolje.

Zase vem, da se vsak dan znova zahvalim za to znanje in da sem globoko prepričana, da lahko vsakemu da veliko več, kot si v tem trenutku upa predstavljati.

 

 

Tina