KAKO deluje in KAJ vam da WLM Metoda?

cropped-Event-november-predstavitev1.jpg

WLM Metoda je sistem znanj, ki vam da orodja in moč, da skrbite za svoje celotno  energetsko polje in s tem vse razsežnosti svojega bivanja. Izvajanje prakse omogoča, da se začnejo zdraviti travme tega in prejšnjih življenj, telo se hitreje regenerira, izničujemo vpliv chemtrailov na telo, zviša se nam imunski sistem in ojača odpornost, postanemo senzibilnejši (kot stranski učinek se odpirajo ekstrasenzorne zaznaveaure – jasnoslišnost, jasnovidnost), višamo frekvenco lastnih energij in s tem se nam trajno razširi zavest. Počasi nas povleče na drugačen nivo bivanja in srečujemo ljudi, ki nas lahko podpirajo na poti našega namena, saj rezoniramo s frekvenco Hare.

Naše osnovne čakre so le del tega, kar smo. Naše osnovno energetsko polje je “aura” oziroma “soj”, ki zgleda kot zlatoprosojen jajček okoli našega telesa, v njem ločimo vsaj 7 osnovnih plasti. Od stanja naše aure je odvisno, kako smo zdravi, sposobni, v stiku s sabo in drugimi. Naša aura mora biti stabilna, velika, z močnim ovojem in lepo formiranimi plastmi.

Če je tako, je nahranjeno naše fizično telo, naše čustveno telo je stabilno, naše eterično je čisto in senzibilno za informacije iz višjih nivojev, mentalno telo je jasno, avra nas drži na vibraciji povezanosti z vsem, v zavedanju lastnega namena in mesta v vesolju, naša zavest je pa neomejena in smo razvito duhovno bitje. To je osnova za kvalitetno aplikacijo vseh ostalih znanj, za močnejši pretok pri ostalih tehnikah, za trajno močno merkabo.

Sredi aure je še več struktur, o katerih govorimo na delavnicah. Ena pomembnejših je Hara linija, sredi Hara linije pa teče kot las tanek snop naše prave Biti. Vse te energetske strukture sestavljajo živ sistem.

Kaj poškoduje naše energetsko telo?

Žal živimo v okolju, ki na vsakem koraku škodljivo vpliva na nasaura bad. Auro, plasti, hara linijo in čakre lahko poškodujejo razna elektromagnetna sevanja, radioaktivna sevanja, kemikalije v hrani, zraku in vodi (recimo pesticidi, fluor, klor…), tablete oziroma zdravila, alkohol, cigareti, droge  – vse to agresivno razžira plasti avre. Poleg tega na blokiranje pretoka in regeneracije vplivajo tudi drugi ljudje, naši odnosi z njimi.

Energetske strukture se poškodujejo, med drugim tudi pri operacijah in anestezijah, nimamo več stika z našo pravo zavestjo in skozi leta opazimo, da nimamo več moči, volje, da ne verjamemo več v ljubezen in lastne sanje, da nam manjka poguma, znanja, da odnosi niso takšni, kot jih želimo… imamo težave z zdravjem, denarjem, ne vemo, kam sodimo in pozabimo, kdo smo v resnici. Tavamo od tehnike do tehnike, v resnici želimo napol pobegniti življenju in s tem stanje samo poslabšamo.

Prva stvar, ki jo potrebujemo, je REKOSTRUIRANJE OSNOVNE MATRICE prizemljitve, da postanemo SAMOSTOJNI in začnemo spet CELITI IN JAČATI našo celotno AVRO. Tega se naučimo pri WLM Metodi že pri prvem seminarju.

Je pa dejstvo – nihče ne more tega narediti namesto nas. Da vandramo s terapije na terapijo, je na dolgi rok nesmiselno. Naučiti se moramo sami pozdraviti svojo energijsko matrico, da jo lahko hranimo in vračamo v ravnovesje kadarkoli, kjerkoli in samostojno.