Seminar 3. čakre

Seminar Tretje čakre je namenjen vsem, ki so prisostvovali na seminarju prve in druge čakre in samostojno dovajajo zemeljsko energijo v svoje energetsko telo.

Vaše malo sonce je lahko prinašalec teme ali svetlobe. Lahko vam razsvetli vso širno vesolje in preganja temo ega, obrambnih mehanizmov in razumskih omejitev, lahko pa vam skuje oklep in prepriča v laž, da potrebujete. Odgovor je na dlani in takoj, ko se odločite, da ne boste čakali med sencami, že stopate soncu naproti.

Na delavnici za tretjo čakro bomo delali na področju najtršega oreha naše duhovne rasti – Ega. Skala, ki nam zapira pot pred boljšim in čudovitejšim, namreč domuje v tretji čakri. Vzeli so bomo torej čas in – pogledali egu v obraz, se ga naučili prepoznavati, umiriti in utišati.

sunflower

TEORETIČNI DEL SEMINARJA obsega spoznavanje vpliva 3.čakre na fizično telo, kompenzacije eteričnega in emocionalnega telesa zaradi neuravnovešenosti analitične, plemenite energije. Naučimo se formule odkrivanja lastnih podzavestnih vzorcev, kako utišati ali prelisičiti um, da izbrskamo na plan naše strahove in dogme, ki so nastale v limbni fazi razvoja možganov.

Naučimo se lastnosti osnovnih energetskih tipov osebnosti in kako jih uravnovesiti. Ob tem spoznamo, kam kot osebnost spadamo mi, zakaj in kaj potrebujemo.

POMEMBNEJŠE VAJE PRAKTIČNEGA DELA:

Med drugim bomo

  • nadaljevali tehniko polnjenje energetskega telesa,
  • z vajo svete geometrije se uglašujemo na prastaro znanje o naravi Ega
  • ter sklenili nadgrajeno znanje s šamanskim Potovanjem v sedež duše,  da spoznamo našo srčno naravo, ki dviguje odnose na višji vibracijski nivo in razbremenjuje pretirano kompenzacijo 3.čakre
  • učimo se napredne tehnike rekonstruiranja vseh čakralnih centrov na sebi IN na drugi osebi z zvočno terapijo
  • in še več…

K delavnici spada individualna seansa harmoniziranja 3. čakre.

Več o 3.čakri lahko najdete tukaj. Še več pa na samem seminarju, seveda!

Opozorilo: Delavnice WLM Metode ne izvajamo kot zdravstveno storitev, ampak kot delavnice duhovne in osebne rasti.