Seminar 4. čakre

Seminar Četrte čakre je namenjen vsem, ki so prisostvovali na seminarju prve, druge ter tretje čakre in samostojno dovajajo zemeljsko energijo v svoje energetsko telo.

Človek z zdravo srčno čakro zna vdihniti življenje s polnimi pljuči. Je sočutne narave, poseduje sposobnost globoke empatije, čuti ljubezen do drugih in jo zna sprejemati, predvsem pa ga odlikujejo močne zdraviteljske sposobnosti. Taka oseba nosi v sebi globoko vero v dobro, v ljubezen, vase in v božansko, visoko razvito katarzično kreativnost, ve, kdo je v resnici.

Zdravljenje 4. čakre prinese zdrava pljuča ter pogum vdihniti ljubezen; v njej leži navdih za povezavo z našim življenjskim smislom, z glasom našega Srca.

Clover_Drops2

TEORETIČNI DEL SEMINARJA obsega spoznavanje vpliva 4.čakre na fizično telo, kompenzacije eteričnega in emocionalnega telesa zaradi neuravnovešenosti krožeče, izpopolnjujoče celitvene energije. Naučimo se odpirati eterično ovojnico srčnega polja ter SEBI in DRUGEMU pomakniti zastale blokade na površino za lažje ozaveščanje.

 

POMEMBNEJŠE VAJE PRAKTIČNEGA DELA, kjer bomo:

  • ponovno uravnali vašo hara linijo, linijo življenjskega namena
  • naučili se boste tehnike jačanja torusne frekvence
  • meditirali na notranji glas duše
  • odstranjevali boste sluz zastalih čustev na predelu 4. čakre
  • in še mnogo več…

K delavnici spada tudi individualna terapija na 4. čakri. Je intenzivnejša, zato je prizemljenost nujna.

Več o srčni čakri si lahko preberete tukaj, neštetokrat več pa izveste na seminarju!

Opozorilo: Delavnice WLM Metode ne izvajamo kot zdravstveno storitev, ampak kot delavnice duhovne in osebne rasti.