Seminar 5. čakre

Seminar Pete čakre je namenjen vsem, ki so prisostvovali na seminarju prve, druge, tretje ter četrte čakre in samostojno dovajajo matriks energijo v svoje energetsko telo.

Božansko bitje z zdravo peto čakro ima blagoslov izražanja volje, čustev, misli, idej, svobodne volje, izbire Sebi ali Drugim, kot tudi Kozmosu.

Na tem nivoju nas svetlomodre energije podpirajo v gradnji naših najglobljih sanj, vodijo komunikacijo z vsemi nivoji vesolja in ustvarjajo okoliščine za našo Resničnost na Zemlji. Jasno smo uglašeni z božansko voljo.

spominčice

TEORETIČNI DEL SEMINARJA obsega spoznavanje vpliva 5.čakre na fizično telo, kompenzacije eteričnega in emocionalnega telesa zaradi razpršenosti močne energije, ki zahteva jasnost, resnico in usklajenost besed z mislimi ne glede na okoliščine. Naučimo se povezovati moč 2.čakre s 5.čakro in s tem dostopati do lastnega vira VOLJE. Najdemo mesta v življenju, kjer laserska in natačna energija vushuddhe izgubi moč in se s podporo skupine pogumno preglodamo skozi CMOK v grlu.

POMEMBNEJŠE VAJE PRAKTIČNEGA DELA, kjer bomo:

  • potovali do našega osebnega vodnika, varuha našega poslanstva, v zgornje nivoje
  • prepoznavamo arhetipe pomembnejših odnosov in odgovarjajoče kompromise na nivoju 5.čakre
  • učili se bomo kvalitetne komunikacije – telesne, verbalne, energijske
  • naučili se bomo tehniko spiritualne operacije, ki je uporabna pri vseh fizičnih poškodbah, miomih, kot tudi na energijskih centrih
  • in še mnogo malih skrivnosti…

Več o grleni čakri si lahko preberete tukaj, na seminarju pa boste ugotovili, da ste vse to že vedeli… in da ste le pozabili. Naj vas sanje vodijo po pravi poti!

K delavnici spada tudi individualna terapija na 5. čakri. Je intenzivnejša, zato je prizemljenost nujna.

Opozorilo: Delavnice WLM Metode ne izvajamo kot zdravstveno storitev, ampak kot delavnice duhovne in osebne rasti.