SoulLine Golden

Simbol na obesku ima visokofrekvenčno sevanje, ki preverjeno vpliva na nekaj naših najpomembnejših energetskih sistemov. Prva struktura, ki se odzove na simbol, je naš srčni center ali srčni torus, kjer po vseh znanstvenih raziskavah človeškega elektromagnetega polja leži naša največja moč.

Obesek se od srebrnega razlikuje po subtilnem sodelovanju zlate valovne dolžine ter kvalitetnega brušenega minerala peridota.

soulLine golden 2

 

Peridot na obesku

Obesku je dodan peridot. Je višje kvalitete ter obdelan v majhen »geoid« iz mnogih ploskev. Nosili so ga tudi egipčanski faraoni, svečeniki in najvišji funkcionarji, da so se z njegovo pomočjo prečistili negativnih čustev, misli in skušnjav ter lažje in bolje opravljali delo, pri katerem so razpolagali z veliko močjo.

Zdravilci starodavnega Egipta so peridot uporabljali za zdravljenje bolezni, ki jih lahko pozdravi le sonce, saj kamen nosi v sebi sončev potencial ter polni našo zavest z močjo čiste svetlobe.

Vedno je bil kombiniran z zlatom oziroma zlato barvo, ki podpira njegov polni spekter moči. Alkimisti so verjeli, da je najbolje izkoriščen, če je oblikovan v sfero (ali podobno okroglo obliko) in prevrtan skozi ter nošen okoli vratu. Peridot je kamen, ki razsvetljuje notranjo temo, razblinja in zdravi občutke krivde, strahu in ljubosumja. Uči nas razvijati optimizem in upanje. Pomaga odpirati »oči« v vseh pomenih, da lahko duša sprejme lepoto sveta ter se odpre svojemu potencialu Ljubiti. v zelenju

Peridot ustvarja varovalno vibracijo okoli naše avre, zato je dobrodošel v času fizične ali psihične rehabilitacije, saj podpira regeneracijo in prinaša notranji mir.

Dandanes se uporablja tudi za zdravljenje neravnovesij srca, pljuč in hrbtenice. Podpira pretok energije v želodcu in blagodejno vpliva na ulkus ter težave z očmi.

 

Peridot na obesku dodatno jača osrednji energetski kanal, podpira vibracijo srčnega torusa, jača in stabilizira »belly power« ter razkraja psihične ter fizične toksine, ki onemogočajo poln pretok Ljubezni.