SoulLine – Path of the Soul

Obesek SoulLine – Pot Duše

Kot že pove samo ime, nas simbol povezuje s Sabo in omogoča, da se odpiramo pogovoru z dušo. V vrtincu današnjega življenja nas spominja, da resnična magija biva v nas.SoulLine 3 deblo ČLANEK

Simbol na obesku ima namreč visokofrekvenčno sevanje, ki preverjeno vpliva na nekaj naših najpomembnejših energetskih sistemov. Prva struktura, ki se odzove na simbol, je naš srčni center ali srčni torus, kjer po vseh znanstvenih raziskavah človeškega elektromagnetega polja leži naša največja moč.

Simbol jača srčno polje, zato boste ob nošenju na začetku morda občutili potrebo po globljem dihheartfieldanju, drugačne občutke v prsnem košu, cmok v grlu ali spremembo v ritmu bitja srca. Brez skrbi, to je popolnoma normalno. Če v nekaj minutah ne mine in postane neprijetno, obesek preprosto snemite.

Druga energetska struktura, ki jo simbol jača, je Hara linija ali linija življenjskega namena. Valovanje simbola jo ravna, na poškodovanih delih počasi celi. Kmalu postanemo bolj dovzetni za informacije »Višjega Jaz-a«. Lahko občutimo pritisk med obrvmi, med lopaticami ali vrh glave. Nič hudega, predihajte in pustite, da mine. In si zaupajte.

Tretje, kar po izkušnjah nosilcev in radiestezistov simbol balansira, so čakre. Obesek lahko polagate na določen energetski vrtinec, lahko pa preprosto počakate, da se najprej uravnovesijo vplivi prvega in drugega reda.

Mnogi uporabljajo simbol za lajšanje bolečin v križu, pri glavobolih, pri utrujenih očeh, bolečinah v grlu, izmučenih ledvicah…. Vzemite si čas zase, na predel položite simbol in 10 minut z zaprtimi očmi mirno dihajte. Priporočljiv čas polaganja je 15 minut.

 

Umirjanje in introspekcija

Simbol lahko uporabite tudi za kratko poživljajočo meditacijo sredi dneva ali daljšo redno meditativno vadbo.

Namestite se v vaš običajen položaj, pozornost med dihanjem prenesite na simbol in dovolite, da odreagirate nanj. Meditacija bo globlja. Če se osredotočite na predel srca, kjer nosite obesek, boste hitreje pomirjeni, sproščeni in revitalizirani za nadaljnje delo. Če želite poglobiti izkušnjo in preiti kak korak dlje, kot ste uspeli do sedaj, si simbol predstavljajte pred sabo in s pozornostjo na tretjem očesu dihajte na ustaljen način.

Vesela bom, če boste izkušnjo podelili z mano na info@tinabizjak.si .

 

Magnetit na obesku

Obesku je dodan magnetit. MagSoulLine članeknetit je naravno namagneten mineral. Je značilen nosilec dominantnega magnetnega zapisa v kamninah in se je uporabljal kot prvi kompas. Znanost je odkrila, da je magnetit v majhnih količinah naravno prisoten v epifizi, centralni možganski žlezi (ki jo metafizika enači z delom tretjega očesa), zaradi česar živali selivke vedno vedo, kje je sever in kam odpotovati. Enako je veljalo za nas – naš notranji kompas je točka našega védenja, ki drži našo duhovno hrbtenico pokonci. Žal se zaradi načina življenja presnova žlez izrodi, naš notranji, naravni sever pa je vse bolj poškodovan tudi zaradi škodljivih elektromagnetnih sevanj okoli nas.

 

Magnetit na obesku pomaga vzpostavljati naravno magnetno polje med timusom in epifizo ter še dodatno jača naš notranji sever.

 

Naročila na info@tinabizjak.si

Hvala, ker ste izbrali Path of the Soul.