WuLiMedicine – Metoda odgovornih začetkov in nepredstavljivih nadaljevanj

Vesolje nam je dalo čudovito priložnost učenja skozi WuLiMedicine Metodo in vsak dan nam jo vdano, znova in znova ponuja. Sleherno jutro imamo možnost, da se odločimo za najpomembnejši dan našega življenja in opustimo omejitve, ki teptajo edino slavo, ki je vredna Življenja: Človek, ki polno biva.

Nismo le telo, smo snop svetlobe, ki se lomi skozi prizmo telesa, ter tako posedujemo vse lastnosti svetlobe. Smo časovno in prostorsko vseprisotna bitja, um lahko pronica skozi še tako gosto temo in jo razsvetli do zadnjega kotička. V času, ki je poln strahu, živimo pravzaprav na “pavzi”, čakamo na okoliščine, ki bodo dovolj “varne” za korake, ki si jih v resnici želimo narediti. Da bi pretrgali začaran krog, v katerem bivamo le napol, je treba sprejeti slednje – materialna varnost, po kateri vsi tako zavedno ali nezavedno hrepenimo, je iluzija.

Hiše zgorijo, reke najdejo nove struge in gore se krušijo v doline. Na kaj bomo torej pripeli našo varovalno zanko? Na edino, kar lahko spoznamo – NASE. WLM Metoda je le nadpomenka za “navodila za uporabo sebe”. S tehnikami in znanjem se prizemljimo, se vrnemo v bazo lastnega obstoja, da lahko kar najkvalitetneje izpolnimo pot dharme in sledimo svojemu namenu. Kdo lahko bolje živi nas kot mi sami? In kot delček sestavljanje smo sebi dolžni, da se udobno namestimo v svojem prestolu, zavibriramo z vso jasnostjo našega pravega tona ter simfoniji vesolja dodamo unikaten, neponovljiv inštrument – Sebe. Z gotovostjo lahko rečem, da ni boljše “naloge” in bolj utemeljenega razloga za delo na sebi tudi ne.

Naše želje so pomembne, prav tako naši strahovi, jeza, gnev in bolečina, a naprej nas vabijo sanje, ki ležijo onkraj tega – sanje o Sebi, o naših najglobljih upih,sanje o tem, kar v resnici Smo – Svetloba, Ljubezen, Harmonija.

Mi smo edino upanje, ki ga imamo, in kadar se nam zdi, da smo majhni in  nemočni, … …takrat lahko zapremo oči in se spomnimo stiska dlani in srčnega utripa, dotika stopal na tleh in topline sončnih žarkov, ki nas spomninjajo na Dom, na Svetlobo.

Bodite Sebi na prvem mestu in spoštujte pot sočloveka. Konec koncev – tukaj smo zato, da drug drugega vodimo Domov.

Dobrodošli k Sebi.

Opozorilo: Delavnice WLM Metode ne izvajamo kot zdravstveno storitev, temveč kot delavnice duhovne in osebne rasti.