WuLiMEDICINE METODA

WuLiMedicine ali WLM metoda je v prvi vrsti zakladnica samopomoči iz prebujanja znanja, ki ga nosimo v sebi.

tumblr_nwpnnyxZc51tl8u0ko1_540

Smo namreč torus energij in naše naravno stanje je, da smo zdravje, mir, pretok ljubezni in zavesti. WLM Metoda dela točno to – rekonstruira naš energetski sistem, da začne delovati ZA NAS.

Približno tako bi se naj vrtele zunanje silnice v energetskem polju, vendar pri več kot 90% ljudi temu ni tako. WLM Metoda podaja tehnike, ki spet poženejo tok in pretok, da lahko sami vzpostavljate čisto naravno, zdravo in polno stanje bivanja.

WLM se ne osredotoča na trenutno lajšanje simptomov, temveč išče in zdravi vzroke za vsako psihosomatsko motnjo ali bolezen v srži, v izvoru, na katerikoli ravni, tudi na ravni travm iz prejšnjih življenj. Tak pristop je starodavna modrost kultur, katerih zdravilci so bolezen lahko napovedali ali se ji ognili že desetletje prej, preden se je lahko razvila.

saj je ta vrsta energije osnova za vsak organizem na Zemlji. Je pot življenjskih sprememb, ki jo pričenjamo z obljubo sebi.

Zakaj sebi? Ker je naša srž ta, ki daje naprej le to, kar nosi v sebi. Če smo polni strahu, ran, varovalnih ograj ali neprožnih prepričanj, bomo tako ali drugače vsa naša dejanja obarvali z niansami tega, česar je v naši podzavesti več.

Kadar pa naša dejanja, tiha ali glasna, izvirajo iz reke razumevanja, ljubezni do dela, sočutja do drugega in iz čiste iskrenosti, pa bo to tudi teklo naprej, skozi okolico, skozi naše dlani, skozi dneve našega življenja.

WLM Metoda je sistem znanj, ki ga gradimo po čakrah – ker je tako najlažje opisati način dela in ker je na tako ogrodje najbolj pregledno obesiti simbole veličine Človeka.

Da iz nas zgradimo to, kar v resnici smo, potrebujemo močne temelje. Zakaj? Da na močnih temeljih stabilno segamo v višave duhá brez vrtoglavice ter da lahko kopljemo v globine senc brez strahu, da nas spoznanja zamajejo.

Prvo najpomembnejše znanje WLM Metode je zato PRIZEMLJITEV. Na delavnici 1.čakre se naučimo samostojne tehnike prizemljitve, ki deluje kjerkoli, kadarkoli…in vam je nihče več ne more vzeti. S tehniko sprožite proces samozdravljenja 1.čakre in s tem vseh atributov, kih jih le-ta hrani in oskrbuje z energijo. To je ena najmočnejših tehnik celjenja glavnega energetskega kanala, ki začne samodejno vzpostavljati ravnotežje našega energetskega sistema in ga naravnavati na zdravo frekvenco. Vzpostavi se uravnovešena komunikacija s Kozmosom, polaritete se uravnotežijo in vse čakre v osrednjem energetskem kanalu začnejo pridobivati na moči.

To še ni vse. Stanje aktivnega samozdravljenja prve čakre zbuja v našem avričnem polju staro znanje o neomejeni moči, čisti energiji materializacije, o srčnem pogumu in zavedanju Večnosti.

A to je komaj začetek. Na prvi delavnici poleg tega potrkamo še na vrata podzavesti in jo začnemo počasi, ljubeče vabiti na plan. Če ne gre zlepa, ji podkurimo pod tazadnjo in jo z dimom izženemo na plano, ter ji pokažemo, kaj svetloba naredi s sencami in prepričanji. Začne se spoznavanje lastnih globin, nadlajujemo s Hojo zavesti, Prvim stikom in tehnikami dihanja, ki v času prebujanja novih širin pomagajo umiriti um ter podpreti Srce.

Opozorilo: Delavnice WLM Metode ne izvajamo kot zdravstveno storitev, temveč kot delavnice duhovne in osebne rasti.